Nejvorvaňovatější vorvaň jara 2012

21.05.2012 08:49

Půl rok se s půl rokem sešel a máme tady další vyhlášení oblíbené soutěže o největšího Vorvaně, co se návštěvnosti týče.

I letos to bylo napínavé až do konce, velice slušně se rozjel Vorvaň 5, který šlapal celou půlsezonu jedničce, obhájkyni titulu, na záda, ale ani tentokrát to bohužel nestačilo, ačkoliv rozdíl je minimální. Bůh ví, jak by vše dopadlo, kdyby pětka neměl rýmičku. Ale na kdyby se nehraje.

 

Z 38 celkově možno navštivitelných zápasů obhájila prvenství Gabča s 28 zápasy. Měla tedy pouhých deset absencí, což je po úpravě pravidel, kdy se již počítají veškeré akce, nikoliv jen ty, kdy jsou přítomni 3 Vorvani, více než krásné číslo. Zároveň je to důkaz, že pro Vorvaně nejsou prioritou pouze chlapi, ale také dámy, které nás navíc reprezentují o mnoho lépe než jejich polovičky. Na druhém místě se umístil Sektor, který měl pouze o dva navštívené zápasy méně. Jeho absence se vyšplhala na dvanáct zápasů, což je velice zajímavé vzhledem k tomu, že tři poslední vorvani mají stejnou porci navštívených mačů. Nejedná se o líné vorvaně, alébrž zaněprázdněné ;-). Hanička jednak pečuje o svého nejmladšího potomka a zároveň se chystá na toho dalšího, který se vyklube co nevidět. Karel má také otcovské povinnosti a Míša lítá po svých fotbalech.

 

I tak mají Vorvani více než slušný průměr 17,5 zápasu na půlrok. Když si vezmeme, že naši hoši odehráli na jaře 14 zápasů v GL, je to více než slušné číslo, ale u Vorvaňů vás to nepřekvapí :-). Do konce sezony zbývají ještě dva zápasy, oba se týkají našich holek, ale vzhledem k tomu, že vítězka se chystá min.na jeden, pořadím to již nezamíchá a tak není předčasné vyhlásit tuto soutěž nyní. Samozřejmě, že statistiku v tomto článku později zaktualizuju.

 

I letos naše Matka Tereza získává diplom, ale jaký, to nechť se nechá ještě překvapit.. bude ji předán na nejbližším rakouském výjezdu, na který se již všichni velmi těšíme, protože v Rakousku vorvaň vznikl. I letos pojedeme na své poutní místo, i když možná ne přímo do Vídně. A zde dáme Gábince patříčně najevo, že je nejlepší :-). Zároveň totiž vyhrála nejvorvaňovatějšího vorvaně roku!! Gratulujeme!