První desetiminutový výjezd v historii (Slovácko - Sparta)

14.08.2011 23:05


Další, z našich Vorvaních akcí, je venkovní utkání na Slovácku v neděli 14.8. Už dávno před zápasem bylo jasné, že je to daleko a se Zbyňou neseženeme hlídání na celý den. Jelikož jsme ale rádi ve Vorvaní společnosti, navrhli jsme první desetiminutový výjezd v historii. A to u nás doma na Ládví. Všichni souhlasili a kromě V4 a V7 se zůčastnili. Mimo to i jedna sardinka.

Sraz byl naplánován v autobuse na metru Kobylisy, kde se sešli všichni i Zbyňa s Romčou a přisedli do autobusu, kde už cestoval Sektor. Výjezd tedy začíná. Bohužel jsem se pripojila až doma, jelikož je potřeba nakrmit tolik hladových krků a dbát na jídelní režim, aby se z někoho nestala sardinka a proto dodělávala občerstvení.

Po příjezdu na místo všichni vylovili své zásoby, usedlo se k televizi a mohlo se začít bouřit a také hodovat. Přenos probíhal na sportu 2, kde nejsou až tak ostrilení komentátoři a proto některé jejich hlášky stály za to a rozesmály nás. Například, že Kuba Podaný je silný a statný :-D. Během zápasu jsme si ale všímali i jiných důležitých věcí. Hlavně my holky a samozřejmě nám neušel odhalený zadek Martina Juhara.

Poločasový program probíhal příjemně, v podobě sledování reportáže o otcích na rodičovské dovolené, kde hlavní roli hrál Tomis. Některé scény byly dost zajimavé, jako když sestavoval vysavač. Nevěřili by jste, jak je to akční :-). Hodně jsme se u toho nasmáli a taky dozvěděli :-). Mimo to jsme si ještě poslechli záznam z Pavlova výstupu na rádiu, kde byl hostem společně s fanynkou slávistů a povídali si o fanouškovství. Poločas uběhl a my se soustředili na druhou půli. Nakonec jsme vyhráli 0:2 po golech Vacka a Graiciara.

Zápas skončil a zábava byla v plném proudu. Nikomu se nechtělo domů, tak jsem zapli xbox a dále se perfektně bavili u bowlinku, fotbalu, či jiných disciplínách.

Takže opět: "Fotbal je jen záminka" a my si užili další příjemné odpoledne ve Vorvaní společnosti.