Všichni naposledy na Letnou!!!

30.05.2013 08:33

V sobotu nás čeká poslední zápas sezony. Zápas, po kterém budeme mít opět několikatýdenní absťák po Spartičce, jelikož po něm odjedou hráči na zaslouženou dovolenou. Jestli tento čas strávíme s opojným pocitem toho, že jsme mistři nebo zklamáním z druhého místa, rozhodne jeden, resp. dva zápasy. Nás ale zajímá pouze ten první a to je ten náš.

 

Z informací nejen médií lze usuzovat, že některé hráče uvidíme v našem rudém dresu naposledy. Dá se předpokládat, že v poslední době výborně hrající Káca udělá další krok ve své kariéře a možná dojde i na další hráče. I proto by měli přijít také ti, co se stále rozhodují. V zápase s Duklou půjde však především o vítězné ukončení sezony, poděkování hráčům za sezonu, a pokud to dopadne, tak i o oslavení titulu.

 

Situaci nemáme ve svých rukách, ale zázraky se dějí a ať už věříte nebo ne, udělejme svým počtem kulisu, která naše kluky strhne k heroickému výkonu a nasměruje k výsledku, který vyvolá paniku o pár kilometrů dále v Hradci, kde svůj zápas bude hrát Prclíkov. Tato sezona nebyla jen o selhání se slabšími týmy, ale i o úspěšném tažení Evropskou ligou, kde nás zastavil až její pozdější vítěz, o zlepšeném herním projevu, o větší sounáležitosti fanoušků, o větší otevřenosti Sparty, i o Harlem Shakeu, který pobavil nejen sparťanské fanoušky ;).

 

Přijďte tedy i vy poděkovat Spartě za uplynulou sezonu, a když při nás fotbalový Bůh bude stát, tak zároveň oslavit další titul!!!

 

Termín: 1. 6. 2013

Čas: 17:00

Místo: LETNÁ