Eden naopak aneb dejte jim bůva (Bohemians 1905 - Sparta Praha)

21.11.2011 08:13

Pondělí bylo poznamenáno nemocí Romči, takže jsem byl nakonec celý den doma. Bohužel večerní hlídaní se nám trochu opozdilo, takže vyrážím sám směr Náměstí Míru, kde mám sraz z Davidem. Odtud vyrážíme směr Eden, kam přijíždíme cca v 18 h. Hanka měla dorazit cca v 18:10 busem, tak se jdeme podívat, kam že to máme ty lupeny.

 

Protože jsem byl v Edenu už dvakrát na slavii a David jednou, „zkušeně“ míříme rovnou k sektoru hostí, kde překvapivě pro nás je dnes sektor domácích. No nic, po chvilce jsme pochopili, že jih je pro dnešní večer sever :). Míříme tedy zpět k autobusové zastávce čekat na Háňu a jediné co nás pobavilo, bylo komando policajtů. Kteří zrovna hlásili do vysílačky, že si jde někdo koupit lístky, takže jsme si z toho udělali, že jdou po nás “Bacha, už jsou tady Zbyňka a David, Ty dva sparťanští bombarďáci, tak buďte ve střehu“ :D. Mezi tím co jdeme na zastávku ještě píšu Gabče a ptám se, kde přesně sedíme a po chvilce přijíždí Háňa, takže vyrážíme směr kotel, tentokrát správnou stranou.

 

Uvnitř potkáváme Tomise a šplháme se hned nad vchod, kde nám Gabča drží uplně luxusní místa přesně nad vlajkou Fanclubu Tomáše Řepky, v tom zmatku nebo euforii :D, jak se tlačíme na místa, jsem úplně přehlídl Sektrora, ale nakonec i s ním jsem se na tribuně dodatečně pozdravil :D

 

Zápas začíná a Láďa Krejčí brzy otevírá skóre. O půli je to 0:1 a s fanouškem vedle nás se dáváme do řeči a hodnotíme ještě předešlou ruku ve vápně hostí, která se ukázala býti rukou Venci Kadlece. Nicméně jsem se zprvu i já dožadoval chybně penalty, ale fanouškovi to nějak zůstalo až do přestávky a tak se rozčiloval, že “to měla být penavta, vy kuvy“. Následně jsme začali tipovat kolik to asi dnes skončí, dávám do placu 0:5, ale to se fanouškovi nezdá a tipuje 0:2 max. 0:3. O poločase se nechávám Gabčou i Kánětem vyfotit s vlajkou FCTŘ. Gabča se mi těsně po začátku druhé půle snaží, tyto úchvatné fotografie poslat přes bluetooth, avšak po té co nám to vyhledalo přes 100 mobilů, jsme to po chvilce vzdali.

 

Hned na to padl gól na 0:2 a opět to byl Láďa Krejčí. Po 4 gólu a skandování našeho fandy „dejte jim bůva“ už ale tížený pátý gól nepadl. Zápas tedy končí 0:4, po nádherném gólu Libora Sionka na 0:3 a přesném zásahu Venci Kadlece :).

 

Po skončení zápasu prcháme hned na tramvaj a domu za Romčou a přidává se k nám Sektor a i David a Gabča letí hned domu, což Tomis okomentoval slovy „to je teda výjezd … :)“. Tak snad příště :D.

 

Večer ještě shlédnu záznam a chystám se na pro Háňu a Romču bezesnou, neštovicovou, tj svědivou noc. Takže už zbývá jen jediné a to konstatování, že další Vorvaní výjezd se povedl, bohužel bez Martyho a Míši. Nicméně pořád nemůžu zapomenout na ty místa, ty byly vybraný opravdu luxusně :D. Vorvani a ACS Forever :D