Vorvaní blog

K čemu slouží?

Vorvaní blog byl vytvořen k sepsání reportáží z našich akcí, abychom si vše i po letech pamatovali. Později byl rozšířen o Komentáře, které hýbou Vorvaněm, kde naleznete reakce na aktuální dění v českém fotbale a nejen tam. Vorvaň vás nechá nahlédnout do svých myslí, podělí se s vámi o vorvaní názory a můžete s nimi alespoň takto prožít všechny akce ve vorvaní kůži. Dále sem dáváme možnost i vyjádřit se vám - čtenářům. Pokud na kontakt uvedený vlevo pod menu zašlete nějaký článek nebo reakci na některá naše slova a projde naší cenzurou, rádi ho zde zveřejníme v záložce Co na to čtenář. Samozřejmě vítáme především takzvané kuřbuřťácké fundované dopisy.

 

Kdo píše články?

Na vorvaním blogu se podílí každý člen naší podmořské rodiny. V reportážích se střídáme, v komentářích vkládáme podle toho, kdo má chuť a čas něco sesmolit. Náš blog tedy bude spravedlivý a vyrovnaný.

 

Funguje RSS kanál a proč reportáže a komentáře na webu?

Jelikož je o nás velký zájem, rozhodli jsme se, že než se nechat očumovat v hospodě a riskovat štěnice v telefonech, raději vám své cenzurované zážitky sdělíme takto veřejně. Zároveň se chceme vyhnout tomu, že na některé akci budeme rozděleny vtírkami, které si pomalu koupí naslouchátko, aby nás slyšeli. RSS kanál samozřejmě funguje, zkuste kliknout nad naší fotku a uvidíte sami :-)

Uvažujete i o tištěné podobě některých článků?

Tímto jste nás zaskočili, nevěděli jsme, že by byl zájem i Vorvaní noviny, ovšem ničemu se nebráníme a v budoucnu bychom mohli něco vydat.. Byl by to však občastník s delší prodlevou, jelikož nechceme konkurovat Zinu Ultras a Sparta, do toho. Je nám jasné, že by jejich prodeje šly rázem dolů a to my nechceme.