FAXEm do Plzně (Plzeň - ACS 1:0, 15.09.12)

18.04.2013 09:23

 

V 7. kole vyrážíme za Spartičkou do Plzně a jako tradičně se scházíme na hlavním nádraží. V době probíhající prohibice, není až tak jednoduché vybrat co s sebou tvrdšího k pití, ale přeci jen se nejaké starší zásoby nějakého toho moku bez metanolu našly :).

 

Cestu vlakem si krátíme mimo jiné i pitím velice zajímaváho pivečka značky FAXE, které mělo 10% alkoholu :). Tomuto lahodnému pivku nakonec neodolala ani Ganča a vzhledem k tomu, že Tomis měl rýmičku a nepil, tak prohlásil, že to byl první výjezd, na kterém byla Gabča víc „opilá“ než-li on :). Probírali jsme vše možné i nemožné, vedle v kupé se nám cestou Sektor pěkně prospal a také jsme vlakem předjeli houkající sanitku, tak jen doufejme, že to nebylo, až tak akutní.

           

V Plzni jsme pak zašli na tradiční místo na pivko, kde je tradičně antisparťanká obsluha a tentokráte ještě venku probíhala svatba, což bylo o to horší a při občasném skandování obsluha málem vyletěla z kůže :).

           

No všichni aktéři to přežili ve zdraví a v poklidu jsme se přesunuli na stadion. Z hlediska fotbalu už nemá cenu zápas hodnotit, jelikož už bylo napsáno dost, snad jen, že nafilmovanou penaltu limberského promenil horváth a spartička smolně prohrála 1:0.

           

Nedá se nic dělat musíme tedy bojovat dál. Cestou zpátky ještě vyzpovídáme Janečka, jak že to vlastně bylo tenkrát s tou Žilinou a dojde i na filmově velmi zajímavě zpracovavou cestku do Bánské Bystrice :). Po příjezdu do Prahy si skočíme ještě na něco k pití a pak už se ubíráme domu.

           

Na závěr snad jen ať se Spartičce následné zápasy vydaří.

                                                                                             

                                                                                     Vorvani a ACS Forever :D.