Gambra aneb vůně z vorvaňů (FK Teplice - AC Sparta Praha)

24.10.2011 19:36

S čtvrtou hodinou odpolední mi před prací troubí Karelvůz. Je to znamení všeho nechat a vyrazit za Spartičkou do Teplic. Cestou nabíráme Vorvaně 1 a 5 , kteří doslova vyluxují Karelauto od větrových bonbonů se slovy „máš žvejkačku?“ .


Prahu máme během několika minut za ploutví a vzhledem k dostatku času stavíme Jedničce na poště, aby na ní nemusela po zápase. Čekání si zpříjemníme družným hovorem o věcech jenž se v dámské společnosti nesluší až do chvíle kdy svou kandidaturu na předsedu FAČR oznamuje Paclík. V tu chvíli přijíždí k poště hovnonuc a okamžitě začne dělat svou práci. V tu chvíli si nejsem jist co smrdí víc, ale Paclíka bych v tom vykoupal držkou a nechal ho řádně prokloktat. Naštěstí ve stejnou chvíli i Jednička nasedá do vozu a ujíždíme ze zamořené oblasti.


Po několikaminutovém větrání se zdá být vše v pořádku a můžeme tak během cesty rozebrat nadcházející mač. Stalo se ovšem něco co nikdo nečekal. Smrádek se opět objevil. Příčina byla brzy dohledána. Pětka se zula a udělal si vzadu pohodlí sobě vlastní. Věrni heslu smrádek, ale teploučko jsme nakonec neměli nic proti. Jak se ukázalo i toto pohodlí mělo svůj pádný důvod. Pětku bolelo..no ..asi tatko

5: bolí mě tříslo
1: tam tříslo není
5:co to je ?
1: asi úpon
4: jo to bude úpon
5: no je to tam ještě chlupatý
4: no tak to bude prdel

A zvesela jsme se dostali až do Teplic. Pětka zkušeně navedla Karla k zaparkování a po koupi lístků a občerstvení sme se již usadili do plnícího se Sparťanského kotle. Gol padl velmi rychle,fandění na průměrné venkovní úrovni. Několik petard díky kterým Jedničku rozbolela hlava a o to víc se pak lepila na Čtyřku s Pětkou jako na své ochránce. Což nám samozřejmě bylo velmi příjemné. Konečný hvizd a jak se říká konec dobrý všechno dobré. 3 body z Teplic kdo může říct ,že to má.

Cestou domu proběhla debata o tom co nás čeká v nadcházejících dnech. Boleslav doma, Olomouc Venku a náš podzimní vrchol, výjezd do Lyonu na ženskou ligu mistrů. Karelvůz nezklamal a všechny odvezl téměř před barák a Jednička to měla i s vyhlídkou na Prahu.

V4.

P.S. kdo z vás má v parfému jako složku Ambru ?:)