Nejvorvaňovatější Vorvaň za podzim 2011

18.01.2012 13:39

Po zimní pauze je třeba vyhodnotit docházků tvorů, kteří patří k nejrespektovanějším živočichům na světě. Někteří chodili více, někteří méně. Každopádně si myslím, že je třeba pochválit všechny, jelikož průměr návštěvnosti vychází na 22 návštěv, což je hodně slušná záležitost, když si vezmeme, že liga měla na programu 15 zápasů (Jablonec budeme započítávat klasicky do jara, neboť tam i patří, ačkoliv se to kolo předehrává). Samozřejmě se zde připočítávaly i ostatní zápasy, ale o to teď tolik nejde.

 

Nejhůře s docházkou na tom je logicky devítka neboli naše máma. Povinnosti okolo prcka nejde moc skloubit s fotbalem, zvlášť, když partner je také vorvaň a je třeba hlídat Vorvaně.

 

A teď fanfáry!! Tramtadadááá :-). Nejpilnějším vorvaněm se stává jednička, která chyběla na JEDINÉ akci a to byl první trénink holek!!! Zdá se to neskutečné, ale kdo zná Gabču, ví, že s ní ty "honičky" o krále navštěvovatelů fotbalu budou ještě setsakrametsky těžké. Gratuluji Matce Tereze! Cenu jí předají Vorvani na nejbližší možné akci. Co je výhrou? Krásný diplom, který mám již vyrobený ;-). A protože je Gabča první historický vítěz této ankety, tak nás všechny může pozvat (včetně SEBE!!!) na panáka ;-))).

 

Do nového období zasáhne i nový Vorvaň, přibude konkurence, takže bude velice zajímavé sledovat, kdo se za půl roku stane králem výjezdů a domácí docházky. Obhájí Matka Tereza nebo žezlo předá někomu jinému? Na to si musíme počkat :-)

 

P.S.: Tabulka v docházce doplněna o konečné cifry.